De Boer (Troostwijk): 'Overname Property Solutions Advisory Group versterkt onze positie'

Troostwijk gaat de werkzaamheden van Property Solutions Advisory Group (PSAG) geheel integreren in Troostwijk Real Estate. Daarmee gaan de partners van PSAG, ir. Antoon H. Jorna RT, ir. Frans van Hoeken MSc MRE FRICS RT, mr. Robert G.C. van der Lee en ir. Stef Schets RT over naar Troostwijk.   

Marcel de Boer, Managing Director van Troostwijk: “Deze versterking is een waardevolle aanvulling op de sterke positie die Troostwijk Taxaties al heeft als één van de grootste spelers op het gebied van verzekeringstaxaties, bedrijfseconomische taxaties en kunsttaxaties binnen en buiten Nederland.  Met Property Solutions Advisory Group is al enige jaren een vorm van samenwerking. In de praktijk hebben wij op een aantal dossiers de krachten al eens gebundeld en dat bleek succesvol. Zowel op het menselijke als zakelijke vlak hebben beide ondernemingen vanaf het begin een klik. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in deze integratie.”   

Troostwijk Real Estate adviseert opdrachtgevers in de publieke en private sector over vraagstukken waarbij waarde, prijs, (fiscale) haalbaarheid, financierbaarheid en rendement centraal staan. 

Reacties