Vijf voorspellingen voor PROVADA

Het grootste vastgoedevenement van het jaar komt er weer aan: PROVADA. Ieder jaar is de vastgoedbeurs goed voor grote vastgoeddeals, ambitieuze projecten en gezellige borrels. Maar wat voor nieuws kunnen we dit jaar verwachten? Onze redacteur Kimberly Camu doet vijf voorspellingen.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

P.A. Langman

Ik heb het al vaker ingebracht: Ik zie het grondstof en personeelsgebrek als de belangrijkste bedreiging voor de ambities. Bijvoorbeeld de ambitie voor 75000 nieuwbouwwoningen naast de wettelijke opwaardering van bestaande kantoren naar een C-label als totaal onhaalbaar als er geen oplossing wordt gevonden voor het huidige capaciteitsgebrek. Dan blijven de ambities in mijn ogen loze papieren tijgers. Louter window dressing, leuk voor in de krant maar er komt in werkelijkheid nog niet de helft van terecht.

Geplaatst op 30 mei 2018 om 15:12



Laatste nieuws