Maak een bedrijfsprofiel aan op VJ en word beter gevonden op Google

Vastgoedondernemingen die een gratis bedrijfsprofiel op Vastgoedjournaal hebben geplaatst, worden door Google beter geïndexeerd en dus sneller vindbaar.

Al enige jaren kunnen abonnees van Vastgoedjournaal een gratis bedrijfsprofiel aanmaken dat permanent wordt getoond op de pagina Bedrijfsprofielen op de site van Vastgoedjournaal. In het bedrijfsprofiel kunnen vastgoedondernemingen hun bedrijf geheel naar wens presenteren compleet met nuttige links naar bijvoorbeeld de corporate website. Inmiddels staan er al enkele honderden bedrijfsprofielen op Vastgoedjournaal.

Hoger in de Google-zoekresultaten
De grote waarde van het aanmaken van een bedrijfsprofiel schuilt erin dat Vastgoedjournaal artikelen over uw onderneming kunnen linken met dit bedrijfsprofiel. Google indexeert dergelijke berichten namelijk beter en in de zoekresultaten worden ondernemingen met een link naar hun bedrijfsprofiel op Vastgoedjournaal veel sneller gevonden.

Het loont dus altijd de moeite om als abonnee een bedrijfsprofiel aan te maken op Vastgoedjournaal. De hoofdgebruiker van het abonnement op Vastgoedjournaal kan dit simpel en snel doen via het menu van eigen accountgegevens rechts op de homepage van Vastgoedjournaal.

Mocht u problemen ondervinden met het aanmaken van een bedrijfsprofiel, bel dan op 023-743 49 09 of stuur een mail naar info@vastgoedjournaal.nl.



Reacties


Laatste nieuws