VJ Commentaar: Versnelde verplichting gasloos bouwen dupeert vrijwel iedereen

Net nu alles op alles wordt gezet om in een hoog tempo nieuwe woningen te bouwen, wacht de sector opnieuw een grote hindernis. Per 1 juli aanstaande moet alle nieuwbouw gasloos worden. Een nobel streven dat helaas tot nachtmerries gaat leiden.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Arjan Bilderbeek

Het artikel staat bijna haaks op het commentaar van 1 mei (VJ Commentaar: Dwingende energienorm leidt tot idiote ‘excuuspanelen’). Kan me meer vinden in hetgeen hier wordt opgemerkt, dat de extra investering op redelijke termijn is terug te verdienen en dus vervolgens een voordeel oplevert.
De bouw is mijn inziens altijd erg conservatief geweest en weinig bijgedragen aan een beter milieu. Het was al zeker 15 jaar geleden mogelijk om gasloos te bouwen. Al die tijd is er weinig gebeurd, omdat we toch voldoende gas hadden.

Geplaatst op 16 mei 2018 om 16:07Laatste nieuws