Chocolademerk Tony’s opent winkel in hartje Amsterdam

Vanaf aankomende vrijdag opent het ambitieuze chocolademerk Tony’s Chocolonely de deuren van haar eerste Super Store in Beurs van Berlage aan de Oudebrugsteeg 15 in Amsterdam.

Behalve dat er van alles te koop is, naast de bekende repen ook allerlei accessoires, is er ook ruimte voor storytelling. Zogenoemde ‘Tony’s Superstars’ vertellen bezoekers over de misstanden in de cacao-industrie en hoe het merk zich inspant om alle chocolade in de wereld 100% slaafvrij te maken. Ook kan van de repen worden geproefd en kunnen grote repen uit de ‘mega-monster-superchocomaat’ worden gekocht.

Speciaal voor de opening van de winkel geeft het merk 1000 speciale choco-aandelen uit. Wie er één wil claimen kan HIER terecht.

Historie in cacao
Tony’s Chocolonely heeft de locatie bewust gekozen. Begin 1900 werd in de Beurs van Berlage de cacao verhandeld op de Goederenbeurs en door de nieuwe winkel van Tony’s is de choco terug direct onder de handelsvloer.

Eerder dit jaar verscheen van schrijver Jeroen Siebelink een biografie over het chocolademerk dat 12 jaar geleden begonnen was als een idee van drie journalisten om een eigen slaafvrije reep te produceren. Een ongekend ondernemingsproject waarvan op meeslepende wijze in het boek verslag wordt gedaan. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022