Lesley Bamberger en Eva Hekkenberg: Amsterdamse vastgoedman- en vrouw!

Op de Amsterdamse Vastgoeddag zijn zojuist Lesley Bamberger (algemeen directeur Kroonenberg Groep) en Eva Hekkenberg (ontwikkelingsmanager AM) uitgeroepen tot Amsterdamse vastgoedman- en vrouw van 2018. Hun inzet voor de sector is door de lezers van Vastgoedjournaal niet onopgemerkt gebleven en werd met deze titel beloond.

Na een uitgebreide nominatieronde ontstond een lijst van 100 vastgoedprofessionals. Hierna werden de stembussen voor meerdere weken geopend. Vandaag werd door de aanwezigen op de Amsterdamse Vastgoeddag in de ArenA gestemd op de beste tien uit de stemronde. Bamberger en Hekkenberg kwamen daarbij als winnaars uit de bus.

Reacties
Bamberger: ''Het is fantastisch dat er wordt opgemerkt dat we mooie projecten in deze stad hebben lopen. Neem de herontwikkeling van het monumentale kantoorgebouw van Kas Bank, het Gelderlandplein en de Kalverpassage, daar zijn we heel trots op. Altijd goed om te horen dat dat ook door andere vastgoedprofessionals wordt gewaardeerd.''

Hekkenberg: ''Ik zet me met vol enthousiasme in voor de herontwikkeling van de Bijlmerbajes tot een nieuw icoon voor de stad: de stadswijk Bajes Kwartier. We werken daarbij met zeer veel (lokale) partijen samen en daarnaast is het een project dat volop in de media is geweest, dus ik denk dat ik daarom de meeste stemmen heb mogen ontvangen. Een hele eer.''

Top 3
Eervolle vermelding is er ook voor vastgoedmannen Sven Heinen (#2) en Hans Vissinga (#3); en vastgoedvrouwen Eefje Voogd (#2) en Hester van Buren (#3).
 Reacties


Laatste nieuws