Carole Hendriks versterkt team Vastgoedjournaal

Vastgoedjournaal heeft opnieuw een waardevolle kracht erbij. Met de komst van Carole Hendriks maakt Vastgoedjournaal een stap vooruit in haar dienstverlening door de uitbouw van de VJ Vacaturebank en het nieuwe, gisteren geïntroduceerde Beleggersregister.

De veel geraadpleegde VJ Vacaturebank is voor veel mensen in de sector het eerste startpunt van een nieuwe carrière. Carole wordt hoofdzakelijk verantwoordelijk om de vastgoedvacaturebank van Vastgoedjournaal verder te verbreden. Ook zal zij het groeiende vacature-aanbod matchen met de vraag naar nieuwe functies.

Daarnaast zal Carole het Beleggersregister onder de aandacht brengen bij marktpartijen die op zoek zijn naar nieuwe vastgoedbeleggingen.

Carole woont in Breda en heeft 13 jaar gewerkt als salesmanager bij een mediabedrijf voor de vastgoedbranche met klanten als makelaars, beleggers en ontwikkelaars.

Als u meer wilt weten over VJ Vacaturebank of het Beleggersregister, dan kunt u Carole Hendriks bereiken op 06 2500 79 33 of op carole@vastgoedjournaal.nl.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022