Bookings2work.com gaat internationale werkruimtes van WeWork aanbieden

Begin dit jaar heeft proptech-bedrijf Bookings2work.com een contract gesloten met flexkantooraanbieder WeWork om in 4 landen op ruim 40 locaties werkruimtes van WeWork aan te bieden op de website van Bookings2work.com.

Bookings2work.com, het geesteskind van Patrick Kremer en Gabriëlle Henskens, is hiermee de eerste online broker voor WeWork. WeWork verwacht dat Bookings2work.com de nieuwe wijze gaat worden waarop transacties gesloten gaan worden. Een werkplek, vergader- en kantoorruimte zoeken, boeken en betalen/reserveren. 

De eerste 10 vestigingen in Londen staan inmiddels live. In de komende weken komen de andere 24 vestigingen in Londen erbij, alsmede 2 vestigingen in Nederland, 6 vestigingen in Duitsland en 1 vestiging in Ierland.

Reacties
Patrick Kremer (Founder & CEO van Bookings2work.com): "Met WeWork kunnen we ons platform op internationaal niveau brengen. De markt van flexibele werkplekken in Londen maakt een snelle groei door. Met WeWork als aanbieder kunnen we meegroeien in een markt die voor full service werkplekken in Londen al bijna groter is dan de traditionele markt van het verhuren van leegstaande kantoorgebouwen". 

Gabrielle Henskens (Co-Founder & Manager Operations van Bookings2work.com): "" Super fijn om te zien dat WeWork ons concept omarmt en met ons deze stap wil maken. Ik kijk er erg naar uit om met de mensen van WeWork, Bookings2work.com verder te gaan uitrollen en onze eerste mensen in Londen voor Bookings2work.com aan het werk te zien gaan". 

De markt voor full service werkplekken ligt in Londen met 30 tot 40% van het totaal ruim boven de 3 tot 4% in de Nederlandse markt. Met de snelle groei van aanbieders zoals Regus, Tribes, HNK en The Office Operators zal dit percentage in Nederland ook snel verdubbelen.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021