Digitale rondleiding door kantoorruimten met de SKEPP Virtual Tour

Dé tech-trend in de kantorenwereld in 2018: je kantoorruimte vastleggen met een Virtual Tour. Bekijk een kantoorpand ‘gewoon’ op je laptop of smartphone, ‘loop’ er door heen en zie de mogelijkheden. Dat is een bezichtiging anno 2018. Als verhuurders bied je potentiële huurders op deze manier de kans om waar en wanneer dan ook jouw kantoorruimte virtueel te bekijken. Wil je jouw kantoorruimte(n) sneller verhuren? Bij SKEPP neem je Virtual Tours af.

Voordelen? Kantoorruimte beter onder de aandacht brengen en tijd besparen
Kantoorpanden die je met een Virtual Tour kunt bekijken wekken eerder interesse van bedrijven die op zoek zijn naar een kantoor. Dit omdat je als huurkandidaat digitaal een ‘rondje’ maakt door het kantoorgebouw, je op deze manier een uitstekende indruk krijgt en een inschatting maakt of het wél of níet is wat past bij het bedrijf en haar eisen. De URBAN-kantoorruimte in Vianen in Handelscentrum Vianen van Henley360 aan De Limiet 13-15 is virtueel HIER te bekijken. Voor een Virtual Tour van ons kantoor in Twente, zie HIER.

Naast dat je meer potentiële huurders bereikt als verhuurder, bespaart het je ook enorm veel tijd. Je hoeft minder rondleidingen te geven, want dat hebben geïnteresseerden al virtueel gedaan. En zo bespaart het ook kantoorruimtezoekenden tijd, want die hoeven niet langs vele kantoren om een keuze te maken. Met andere woorden: een win-win-situatie!

De doorbraak van de virtuele rondleiding in 2018
Vaste prik in het begin van het jaar zijn de welbekende lijstjes met voorspellingen voor het jaar. Januari is de maand van de glazen bol. In 2018 zal de Virtual Tour doorbreken in de kantorenwereld. Een transparante manier om jouw kantoren onder de aandacht te brengen. De doorgaans traditionele vastgoedwereld kan op deze manier inspelen op de technologische wereld van nu. Verhuurders die zich willen onderscheiden, voorzien het kantoorpand van een Virtual Tour.

Bij SKEPP voorzie je jouw kantoorruimte van een kwalitatief hoogwaardige Virtual Tour
Bij SKEPP neem je een Virtual Tour af voor een kantoorpand. Iets waarmee het proptechbedrijf een transparant beeld van kantoorruimten wil schetsen. Interesse? Neem telefonisch contact op met 085 – 877 05 19 of stuur een mailtje naar info@skepp.nl. En breng ook jouw kantoorruimte in Amsterdam, Rotterdam, Groningen of pak ‘m beet Den Bosch extra onder de aandacht.


Lees het artikel ‘Kantoorruimte snel verhuren? Voorzie je kantoorpand van een SKEPP Virtual Tour’ voor meer informatie.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special