Van Driel Fruijtier btw-specialisten is nu BTW-INSTITUUT

Van Driel Fruijtier btw-specialisten heet vanaf nu BTW-INSTITUUT. Machiel van Driel, partner: "De reden voor deze naamswijziging is dat de nieuwe naam direct duidelijk maakt wat wij doen: het nadenken over en het vinden van oplossingen voor de verbetering van uw btw-positie."

"Daarnaast sluit onze nieuwe naam aan bij onze ontwikkeling en ambitie. We zijn uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke btw-specialistenkantoor van Nederland. Iets waar we trots op zijn. Groei is voor ons echter geen doel op zich. Het was en is onze ambitie om dé btw-sparringpartner te zijn. Voor internationale relaties heten wij vanaf nu VAT INSTITUTE", aldus Van Driel.

Wat merkt u hiervan?
"Van de naamswijziging zult u weinig merken. De naamswijziging heeft tot gevolg dat onze website (inclusief onze websites voor dienstverlening aan relaties met activiteiten in of vanuit China en de Gulf Cooperation (GCC) countries) en e-mailadressen zijn gewijzigd. Daarnaast hebben wij een nieuw logo. Onze dienstverlening verandert niet. Die blijft zoals u van ons gewend bent: deskundig, flexibel en onafhankelijk".

Contact
Hebt u vragen over de naamswijziging of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het telefoonnummer 078 – 622 54 52 of naar info@btwinstituut.nl of mail mij persoonlijk machiel@btwinstituut.nl.

Reacties