Magis Vastgoed koopt opvallend kantoorpand in Amersfoort

Onlangs breidde Magis Vastgoed zijn landelijke beleggingsportefeuille uit door de aankoop van een opvallend kantoorgebouw in Amersfoort. De vorige eigenaar was Vastgoed Fusiefonds Hanzevast.

De aankoop betreft twee aaneengesloten kantoorpanden aan de Van Asch van Wijckstraat. Deze levendige woon- en werkstraat vormt de verbindingsroute tussen het centraal station en het stadshart van Amersfoort. In totaal beschikken de kantoren (nummer 1 – 11) over een vloeroppervlak van 5.300 m2 en 73 parkeerplaatsen. Het kantoorpand is aangekocht als commerciële eindbelegging.

Huurders
De ruimtes in het gebouw worden momenteel gehuurd door zowel sociaal georiënteerde als commerciële bedrijven. Een van die huurders is Kwintes, een organisatie die mensen met psychiatrische of psychosociale problemen ondersteunt. Speciaal voor deze functie is één van de twee kantoren getransformeerd tot semi-zorgwoningen.

Robin Zweers van Magis Vastgoed: ''Wij zijn blij met deze aankoop. Het pand sluit perfect aan bij onze doelstelling om te investeren in potentiele herontwikkelingslocaties in de stadscentra van grotere steden van Nederland. Daarmee is het een mooie aanvulling op onze portefeuille.''
 

Reacties