STEM NU: Wie wordt de Brabantse Vastgoedman of –vrouw van het jaar?

STEM NU: Wie wordt de Brabantse Vastgoedman of –vrouw van het jaar?

Op 17 januari wordt de jaarlijkse Brabantse Vastgoeddag weer georganiseerd, met dit keer een nieuwe toevoeging: de verkiezing van de Vastgoedman of – vrouw van het jaar. De stembus is nu geopend. 

De nominatieronde is voorbij en de definitieve lijst met 110 genomineerden voor de Brabantse Vastgoedman of - vrouw van 2017 is bekend. Met deze nieuw in het leven geroepen award wil Vastgoedjournaal ook op lokaal niveau de sector en vastgoedprofessionals in het zonnetje zetten. 

Tot 12 januari kan er online gestemd worden waarna de winnaar bekend zal geworden gemaakt op de Brabantse Vastgoeddag van 17 januari. Tijdens het congres wordt de top drie bekend gemaakt en kunnen de aanwezigen in de zaal als laatste hun stem uitbrengen. Op basis daarvan wordt de winnaar bekend gemaakt.

UPDATE 12-1: De stemming is nu gesloten. 

John Kerkhoven, uitgever van Vastgoedjournaal vertelt: “We zien in Brabant zeer veel regionale spelers die actief zijn, maar de interesse voor Brabant vanuit grote beleggers en ontwikkelaars die door heel Nederland actief zijn neemt ook steeds meer toe. Brabant is dus duidelijk booming aan het worden. Met veel investeringskansen springt de markt hierop in met mooie projecten. Kijk maar wat er in Brabant aan transformatieprojecten gerealiseerd worden. Dit vakmanschap willen we belonen en daarom hebben we deze prijs georganiseerd, het is een stimulans voor de Brabantse vastgoedsector.”

Meer weten over de Brabantse Vastgoeddag? Klik hier voor meer informatie en het programma. 

Reacties
Dossier Brabantse Vastgoeddag

Revival van de periferie: de kansen van Brabantstad

Brabantstad is een samenwerking tussen de vijf grote gemeenten: Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch en Helmond en de provincie. De regio is sterk in logistiek, telt verschillende hightech campussen en binnenkort ook de slimste snelwegen van Nederland. Tijdens de Brabantse Vastgoeddag bleek dat er naast veel kansen, ook een aantal knelpunten zijn. 

Oppassen voor de paradox van Brabantstad

De Brabantse regio B5 (Breda, Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch en Tilburg) wordt almaar vooruitstrevender en populairder. Maar dreigen ze niet hierdoor hun authentieke en knusse karakter te verliezen? Het naar Eindhoven verhuisde 'Randstadmeisje' Suzanne van de Kuilen blikt terug op de Brabantse vastgoeddag. 

23 januari 2018 om 11:24 | 3 min