Vastgoedbeheersysteem VBSonline als beste getest

Tijdens de najaarsbijeenkomst van Bouwstenen voor Sociaal op 3 december is vastgoedbeheersysteem VBSonline opnieuw in de prijzen gevallen. Een bijdrage van Metafoor Vastgoed en Software.

Platform Bouwstenen voor Sociaal heeft onderzoek gedaan naar informatiesystemen voor vastgoedmanagement. In dit onderzoek werden gebruikers van de systemen gevraagd hun ervaringen te delen. Samen met O-prognose van Plandatis kwam VBSonline van Metafoor Vastgoed en Software als beste uit de test.

Gebruikersonderzoek vastgoed-informatiesystemen
In het gebruikersonderzoek naar vastgoed-informatiesystemen van Bouwstenen voor Sociaal zijn 58 systemen meegenomen. Van deze 58 systemen zijn er 24 beoordeeld door gebruikers. Er kwamen meerdere goed functionerende systemen naar voren, maar er werden ook een aantal systemen matig beoordeeld. Vastgoedmanagement wordt steeds professioneler en de techniek biedt meer mogelijkheden. Hierdoor worden er meer eisen aan de informatiesystemen gesteld.

Meeste beoordelingen door gebruikers VBSonline
De meeste beoordelaars in het onderzoek van Bouwstenen voor Sociaal waren gebruikers van VBSonline. Ons vastgoedbeheersysteem heeft ongeveer 50 gebruikers door het hele land, waarvan 36 gebruikers (72%!) hun mening hebben achter gelaten. Wij willen iedereen hier dan ook hartelijk voor bedanken.

Gemiddeld scoort VBSonline een 7,8
Gebruikers van VBSonline konden het systeem op verschillende aspecten beoordelen. VBSonline scoorde in het onderzoek de volgende cijfers:

Functionaliteit: 7,9
Gebruiksgemak: 8,0
Aanpasbaarheid: 7,7
Gemak van implementatie: 7,7
Service van de leverancier: 8,5
Prijs: 7,7

Het gemiddelde cijfer dat gebruikers VBSonline dus hebben gegeven is een prachtige 7,8. Dank aan onze trouwe en tevreden klanten. Wij zijn erg trots op het behaalde resultaat en gaan weer hard aan de slag om het nog beter te maken.

VBSonline is gebruiksvriendelijke software voor het administratief, juridisch en financieel beheer van uw vastgoedportefeuille. Het biedt inzicht en overzicht en helpt u bij het op orde houden van uw vastgoedcontracten. VBSonline geeft transparantie over de inkomsten en uitgaven die gepaard gaan met het vastgoedbezit.

Het pakket is uitermate geschikt voor overheden en gemeenten en is eenvoudig te bedienen en kan vrijwel zonder begeleiding in gebruik worden genomen. De ondersteuning door de adviseurs van Metafoor richt zich vooral op de juiste inrichting van het systeem, om zoveel mogelijk voordeel te halen uit de mogelijkheden die VBSonline biedt.

Wilt u ook een afspraak voor een demo van VBSonline? Neem contact met ons op.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022