Aan De Limiet in Vianen is de eerste URBAN-locatie ingericht. URBAN is een van de stijlen van het prefab design inrichtingsconcept van SKEPP. Dit concept is op basis van het door SKEPP ontwikkelde C4, dat plek biedt om te verbinden, vergaderen, werken en concentreren in een kantoorruimte. Activity based werken in een hip kantoor.

Vaste prijs per maand en een fraaie industriële inrichting
Prefab design inrichtingsconcept officeplanner ken een aantal stijlen, waarvan URBAN er een is. Industrieel ingericht met passend meubilair en een kleuren pallet dat speciaal is afgestemd op URBAN. Het geheel kan binnen 1 week worden opgeleverd en zo snel als huurders mogen groeien, kunnen ze ook weer krimpen in de ruimte. Het gaat hoofdzakelijk om het bieden van de broodnodige flexibiliteit.

Binnen de URBAN-kantoorruimte zijn de nutsvoorzieningen, meubilair en de ruimte inbegrepen in de prijs. Het inrichtingsconcept is namelijk op basis van een vaste huurprijs per werkplek per maand van €233,-. De duurzame meubels zijn geen eigendom van de huurder, maar zullen op basis van delen met elkaar worden afgeschreven. Op deze manier kunnen veranderingen makkelijk worden opgevangen en is er altijd sprake van flexibiliteit. Binnen 1 week kan het hele plan op de schop en wordt er voor jou een nieuwe inrichting gepresenteerd.

Het C4-concept als rode draad door URBAN
Het inrichtingsconcept ontwikkelt door SKEPP bestaat uit 4 zones: Connect, Conference, Cowork en Concentrate. Zo is er dus ruimte om te praten en te overleggen op informeel niveau, maar ook vergaderen, samenwerken en je volledig focussen is mogelijk binnen de muren van jou kantoor met URBAN.

Bespaar op de kosten van je kantoorruimte, maar niet op de kwaliteit. Dat is de boodschap die URBAN met zich meedraagt. Jij kunt je volledig focussen op je werk en je hoeft je niet bezig te houden met randzaken. Een URBAN-kantoorruimte is al ingericht op de tweede verdieping aan De Limiet in Vianen en hier zie je de 4 zones duidelijk terug. Een hippe kantoorruimte nabij Utrecht.

Lunchen, brainstormen en overleggen in dezelfde ruimte
Het voeren van een gesprek over het weekend, lunchen of misschien wil je wel een borrel organiseren? In de Connect-zone van het URBAN-concept kun je dit allemaal doen. Het is ook mogelijk om dit in de Lounge te doen, daar kun je er ook fantastisch bij brainstormen. De Connect Bench biedt uitkomst als je samen met een collega, afgesloten van de rest, wilt overleggen.

Big Cocon als vergaderruimte in het kantoor
De grote broer van de Small Cocon kan meer mensen huishouden en is geschikt om te vergaderen. Ieder bedrijf heeft een ruimte nodig waar werknemers zich terug kunnen trekken als er snel wat moet worden besproken, zonder dat er een ruimte gereserveerd hoeft te worden. De kantoorruimte in Vianen beschikt ook over een Big Cocon.

Cowork-zone aanpassen aan behoeften op kantoor
In een kantoorruimte moet er naast plek om te connecten en meeten uiteraard ook plek zijn om te werken. Er zijn werkplekken voor medewerkers in de Workbase. Heb je volgende week 5 nieuwe werknemers die een plekje nodig hebben? Geen enkel probleem, want bij URBAN kun je binnen 1 week deze plekken geleverd krijgen. Het voordeel van URBAN is dus de flexibiliteit die bijvoorbeeld de zone Cowork met zich meebrengt.

De Small Cocon, Focus Chair en de Focus Booth
Het is niet altijd fijn om in een grote open ruimte te werken en daarom zijn er bij URBAN zones te creëren waar je geconcentreerd kan werken. Zo pleeg je belangrijke telefoontjes of overleg je in de Small Cocon. In de Focus Booth kun je ongestoord werken als je een belangrijke deadline hebt en in de Focus Chair neem je je laptop gewoon op schoot.

URBAN speelt in op de behoeften van een hedendaags bedrijf. Enthousiast en benieuwd naar de kantoorruimte in Vianen? Loop virtueel door de ruimte met onze 3D Viewer of neem contact met op met SKEPP om een ‘echte’ rondleiding te plannen op deze locatie.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special