OVERNAME: Vastgoedjournaal.nl neemt Vastgoedvacaturebank.nl voor 100% over

VJ neemt Vastgoedvacaturebank.nl voor 100% over: Komende weken zal de site volledig geïntegreerd worden in Vastgoedjournaal.nl. Vandaag nodigen wij u uit om de eerste vacatures te bekijken. "De afgelopen maanden zijn er via onze LinkedIn pagina's duizenden profielen aangemaakt waar wij de vacatures aan gaan koppelen. Ervaren personeel vinden kon nog nooit zo gericht", aldus uitgever John Kerkhoven.

Kerkhoven gaat verder in over het principe van gericht onder de aandacht brengen. "Kijk, als je bijvoorbeeld een vacature wenst in te vullen bij een projectontwikkelaar dan hebben wij meer dan 3.000 profielen in kaart gebracht van personen die werken of raakvlakken hebben met projectontwikkeling. Voor corporaties hebben we er zelfs meer dan 6.000. Ons team is er trots op dat wij de eerste uitgeverij in de sector zijn die gericht vacatures onder de aandacht gaat brengen. Onze klanten gaan hier oprecht heel blij van worden."

Kerkhoven: "De 100% overname van Vastgoedvacaturebank.nl (we hadden al 50%) komt precies op het juiste moment. We gaan de gehele site integreren in de site van Vastgoedjournaal.nl. Dit in combinatie met ons grote bereik via de nieuwsbrief en website is er een nieuwe Power Vacature Portal opgestaan. Als bedrijven interesse hebben in het gericht promoten, dan kunnen ze contact opnemen met onze backoffice via 023-743 49 09."


VACATURES
 
1: Concept- en planontwikkelaar vastgoed
 
2: Beleidsadviseur Erfpachtbeleid Grond en Ontwikkeling
 
3: Vastgoedacquisiteur (fulltime) regio Noord-Holland
 
4: Vastgoedmanager bij de Politie
 
5: Leasing Manager
 
6: Senior Projectleider Vastgoed
 
7: Technisch manager Wonen / BOG
 
8: Property Manager BOG
 
9: Projectmanager Vastgoedontwikkeling
 
10: Projectmanager Ontwikkeling & Beheer - Starter


Reacties


Laatste nieuws