Groot nieuw DC van 34.000 m2 op Schiphol Logistics Park

Built to Build en Proptimize zijn als ontwikkelaars betrokken bij dit nieuwe distributiecentrum. Adelaer Real Estate Finance trad hierbij als adviseur op bij de project- en beleggingsfinanciering.

Het nieuw te bouwen distributiecentrum op Schiphol Logistics Park telt 34.000 m2 waarvan circa 86% logistiek, 9% kantoor en 5% parkeren. Het project bestaat uit delen A, B, C, D en E waarvan reeds A voor lange termijn is verhuurd aan Independent Worlds Services BV (IWS).

Adelaer treedt hierbij op als adviseur van eigenaren Built to Build en Proptimize waarvoor een joint venture SPV Distri Development BV is opgericht. Michel Mulders van Built to Build: “Vastgoed financieren is een vak apart. Een onafhankelijke partij zoals Adelaer die dagelijks met dit soort vraagstukken werkt, weet de beste deal uit de markt te halen. Wij zijn blij met de transactie en de professionele en soepele gang van zaken, ook met geldverstrekker NIBC."

Achtergrond
Adelaer, financial architects in Real Estate, is een high-end financierings- en bemiddelingsboutique die opvalt door haar creatieve inbreng bij financieringsoplossingen. Daan Reekers van Adelaer: “Naast één aanspreekpunt, onze inkoopkracht en ‘bumperfunctie’, is het ontzorgen en de juiste insteek rond financieringsvraagstukken de belangrijkste redenen dat cliënten voor ons kiezen. Wij zijn erg trots dat wij voor Built to build en Proptimize deze klus hebben mogen klaren”, verduidelijkt Reekers.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Daan Reekers van Adelaer Real Estate. Hij is bereikbaar op: (+31) 88 1 300 400 of (+31) 6 55 10 55 67 of per mail daan.reekers@adelaer-re.nl

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special