Nieuw initiatief PropertyPRO toont alle vastgoedtransacties vanaf €1 miljoen

Jaarlijks wordt er in Nederland voor honderden miljoenen euro’s aan vastgoed verkocht, zonder dat dit in de media komt. De nieuwe webapplicatie PropertyPRO publiceert alle recente vastgoedtransacties vanaf €1 miljoen in Nederland.

PropertyPRO kent alle vastgoedtransacties van meer dan een miljoen euro en publiceert deze transactiegegevens overzichtelijk in Google Maps en Street View.

De transactiegegevens omvatten de transactiedatum, het adres van het verkochte vastgoed, de koopsom, de naam van de koper, de naam van de verkoper en een eventueel persbericht. De vastgoedtransacties zijn ingedeeld en te filteren op de volgende sectoren: detailhandel, gezondheid, industrie, kantoren, wonen en overige.

Vastgoedmarkt wordt transparant
PropertyPRO maakt het hoge segment van de vastgoedmarkt transparant, inclusief transacties die niet gepubliceerd zijn in de media. Hierdoor zijn vastgoedprofessionals beter in staat om nauwkeurig te taxeren en research te verbeteren. Ook maakt PropertyPRO het mogelijk om kansen te signaleren en potentiële opdrachtgevers of kopers voor vastgoed en projecten te vinden.

Vanaf vandaag is het mogelijk om direct toegang te krijgen tot PropertyPRO door een gratis proefabonnement af te sluiten op de website www.propertypro.nl.

Aankomende vrijdag leest u in VJ een interview met initiatiefnemer Doldersum Vastgoed uit Apeldoorn hierover.

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special