Op deze manier maak je van jouw kantoor een echte eye-catcher

Is het tijd om jouw kantoor ook een flinke boost te geven? Wat dacht je van een voetbaltafel op kantoor of een te gekke wijnbar? Zo zijn er meerdere ideeën om ook van jouw kantoor een echte eye-catcher te maken. We hebben een aantal suggesties op een rij gezet. Een bijdrage van SKEPP.

Durf jij het aan? Speel een potje tafelvoetbal met collega’s
Je komt het steeds vaker tegen in kantoorpanden in Amsterdam, Utrecht en overige steden: een voetbaltafel op kantoor om tijdens de werkzaamheden door even lekker te ontspannen. Deze gadget zorgt niet alleen voor de nodige ontspanning, het zorgt ook nog eens voor een extra stukje teambuilding. Voetbaltafels zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. En niet elke tafel is een pronkstuk, maar er zijn wel degelijk een aantal prachttafels. Wie wordt de voetbalkampioen op jouw kantoor?

Geen ruimte voor een voetbaltafel? Wees creatief!
Heeft jouw kantoor geen ruimte voor een dergelijke tafel? Gooi dan al je creativiteit in de strijd! Met een dosis creativiteit is een soortgelijk ontspanningsitem te realiseren. Namelijk een bureau en tafeltennistafel in één, te gek toch? ’s Ochtends werken aan je bureau, ’s middags een potje tafeltennissen met je collega’s. Een tof item om aan te werken en te ontspannen. Dus plaats het netje en let the game begin!

Tover je pantry om tot een heuse wijnbar
De pantry: jammer genoeg vaak een van de meest onderbelichte ruimten op kantoor. Nergens voor nodig. En zo dachten ze er in een kantoor in Utrecht ook over. Geen saaie pantry, maar een hippe wijnbar. Niet alleen een prachtig totaalplaatje, ook nog eens erg gezellig voor de VrijMiBo’s. De stijlvolle verlichting, de wijnmuur en de prachtige inrichting trekken direct de aandacht. Geef toe, dit is toch veel beter dan de pantry bij jou op kantoor?

Toe aan een powernap? Geen enkel probleem in dit kantoorpand
Gezellige zithoekjes, loungeruimten en mooie banken, dit zie je tegenwoordig steeds vaker op kantoor. We zien niet alleen meer traditionele, zakelijke kantoorpanden maar steeds vaker kantoorpanden waar je je echt thuis voelt. En af en toe kom je zelfs een bed op kantoor tegen. Ben je dus toe aan een powernap om op te laden? Droom dan lekker even weg in deze ware eye-catcher. Het is natuurlijk niet de bedoeling om je werkdagen slapend door te brengen.. Maar een prachtig bed op kantoor, wie droomt daar nou niet van?

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special