Gloednieuw Nordwin College Leeuwarden opgeleverd

Op 19 juni is door Bouwbedrijf Lont, de nieuwbouw van de entreezone en verbouwing van de afdeling Bloem & Design van MBO Life Sciences van Nordwin College in Leeuwarden opgeleverd.

De, door Achterbosch Zantman architecten ontworpen, uitbreiding bestaat uit een onderwijsruimte, kantine met studie landschap en een kas (915 m2 BVO). Door toepassing van een geïsoleerde betonvloer met isolatieglas in dak en gevel enerzijds en een volledig automatisch aangestuurd klimaatsysteem (Priva) anderzijds kan de kas ook voor andere, onderwijs gerelateerde, doeleinden worden ingezet.

Toezicht en directievoering
BOAG gaf leiding aan het voorafgaande ontwerp- en aanbestedingsproces. Daarnaast was BOAG verantwoordelijk voor de directievoering en het toezicht tijdens de uitvoeringsfase. Het onderwijs is tijdens de uitvoering doorgegaan. De uitbreiding en de verbouwde afdeling Bloem & Design zijn bij aanvang van het nieuwe schooljaar in gebruik genomen en op 25 september feestelijk heropend door de studentenraad van MBO Life Scienses van Nordwin College in Leeuwarden.Reacties


Laatste nieuws