Klanten VastgoedPRO-makelaars krijgen courtage terug

VastgoedPRO is gestart met een opvallende courtage-actie. Klanten van VastgoedPRO kantoren die in de periode van september tot en met december 2017 een huis aan- of verkopen, maken kans om de bemiddelingskosten terug te winnen.

Voor promotie en inzet ervan hebben de makelaars zelf volledig de regie in handen. Zij kunnen hiervoor de middelen inzetten die VastgoedPRO hiervoor speciaal heeft ontwikkeld.

“Dit is de manier waarop VastgoedPRO haar leden wil ondersteunen. Wij creëren alle voorwaarden voor een succesvolle marketingactie in de regio waar het kantoor actief is. Op die manier kunnen zij volledig focus houden op hun dagelijkse business en zich richten op hun kernactiviteiten.”, aldus Roland Knoester, Algemeen Directeur van VastgoedPRO.

Elke maand een winnaar
VastgoedPRO trekt tot en met december elke maand een winnaar die de vergoeding ontvangt. Deze is gemaximeerd tot €2500 per winnaar. De campagne ontzorgt de deelnemende kantoren volledig. VastgoedPRO voorziet de deelnemende makelaars naast alle marketingmiddelen namelijk ook van bloemen en een grote cheque voor de winnende klanten. Het kantoor kan zelfs een kant en klaar persbericht downloaden.

Foto is van Freepik

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021