MAIN Energie organiseert vijfde editie VastgoedCup

Donderdag 14 september vindt de MAIN Energie VastgoedCup plaats. Al jaren is dit hét netwerkevenement voor vastgoedeigenaren, beleggers en beheerders en wordt wederom gehouden op Golfbaan De Hoge Dijk in Amsterdam. Tijdens dit exclusieve golfevenement krijgen de deelnemers uitgebreid de gelegenheid om te netwerken met hun vastgoedcollega’s tijdens een golfwedstrijd of golfclinic. Deze sportieve dag wordt afgesloten met een borrel en een diner.

Dennis Ostendorf, commercieel directeur van MAIN Energie, kijkt er alvast naar uit. “De Vastgoedcup is inmiddels alweer toe aan haar vijfde editie. Het golftoernooi is kenmerkend voor onze persoonlijke manier van zakendoen. Wij proberen op een informele manier mensen met elkaar in contact te brengen. Daarbij kijken wij altijd welke ontwikkelingen er zijn in de vastgoedmarkt op het gebied van energie." 

"Het mooie van dit evenement is dat er ieder jaar ook weer nieuwe gasten bijkomen naast de bestaande gasten van eerdere edities. Een groeiend evenement dus, wat wordt gestimuleerd door een ontspannen manier van netwerken. Het is inmiddels zo’n groot evenement geworden dat wij sinds vorig jaar de gehele baan tot onze beschikking hebben. De combinatie van meerdere partners en dus meerdere netwerken (Vastgoedjournaal, Provada, MAIN Energie, Milieu Service Nederland en Golfbaan de Hoge Dijk) zorgt voor een succesvol event.”

Voor een impressie van het programma 2017 en een terugblik op de voorgaande edities, klik HIER.



Reacties


Laatste nieuws