Corporate Housing Factory ontvangt ASAP keurmerk

Corporate Housing Factory heeft de kwaliteitsaccreditatie van de Association of Serviced Apartment Providers (ASAP) ontvangen, een wereldwijde non-profit organisatie die de kwaliteit controleert van (short stay) serviced appartementen.

Dit betekent dat Corporate Housing Factory voldoet aan alle vastgestelde kwaliteitseisen, een hoge standaard aan klantenservice hanteert en alle relevante veiligheids- en gezondheidsvoorzieningen handhaaft. Zakenreizigers zijn dus gegarandeerd van een goede kwaliteit en kunnen met vertrouwen boeken en verblijven in onze serviced apartments.

Momenteel heeft Corporate Housing Factory 150 appartementen in beheer, in de steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven. Er zijn plannen om in de toekomst verder uit te breiden in Nederland, evenals over de grens.

Erkenning
Michael Berendsen, directeur en eigenaar van Corporate Housing Factory, zegt over de accreditatie: “Het creëeren van een veilige, gezonde en comfortabele omgeving voor onze gasten is voor ons het belangrijkste, hun welzijn staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we blij en trots dat we deze ISAAP NL kwaliteitsaccreditatie hebben gekregen. Deze erkenning onderstreept het harde werk dat onze werknemers hebben verricht en hun inzet om voor onze gasten de beste ervaring te realiseren.”

James Foice, Chief Executive van ASAP voegt hier nog aan toe: “We zijn blij dat we Corporate Housing Factory kunnen feliciteren met dit keurmerk. Het is mooi om te zien hoe ons accreditatieprogramma zich uitbreidt naar Nederland, één van de sterkst groeiende markten in Europa binnen onze sector. “

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special