Doe gratis mee met 'Boost' bijeenkomst voor zorgorganisaties

Zorgobligatie en Improfin Groep nodigen vertegenwoordigers van zorgorganisaties graag uit voor hun 'Boost'; een compacte tour d’horizon aan het einde van een middag en in de eigen regio.

Tijdens deze Boost wordt de deelnemers een spiegel voorgehouden en worden uiteenlopende ontwikkelingen in de zorg in het perspectief van de financiële functie gezet.

Na afloop van de sessie en ongetwijfeld een aantal interessante discussies verder, heeft de deelnemer niet alleen de positie van zijn eigen organisatie kunnen bepalen. Ook heeft hij/zij scherp zicht op welke concrete stappen er kunnen en soms zelfs moeten worden gezet.

Wat?
De Boost biedt een compact programma dat de deelnemer de mogelijkheid biedt uiteenlopende actuele ontwikkelingen in de financiële functie van het zorgdomein in perspectief te plaatsen. Daarom komen de volgende thema’s aan bod:

-Controlling in de zorg; hoe word je nou echt die toekomstgerichte adviseur?

-Financiering in de zorg; wat is er veranderd in het landschap, hoe vind ik mijn weg in alle mogelijkheden en wat komt er kijken bij een NL Zorgobligatie?

-Cultuur en veranderagentschap; hoe krijg ik als financiële professional mijn organisatie mee?

Klik HIER voor de flyer met alle informatie.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special