Financieringsplatform voor vastgoed pakt hoge posities in Crowdfunding Top 40

Voor de eerste keer in de Crowdfunding Top 40 en meteen heeft NewFunding de plekken #2, #4, #11 en #16 bemachtigd. New Funding is een nog jong crowdfunding platform voor vastgoedbeleggingen en –projectontwikkeling.

Robert Jan Buis, CEO van New Funding in een reactie: “NewFunding geeft duidelijk invulling aan de roep uit te markt om alternatieve en duurzame vastgoedfinancieringen voor commercieel onroerende zaken in Nederland. Het onderscheidend vermogen van NewFunding wordt geleverd door unieke zekerheidstellingen, transparantie, gedegen risicoclassificaties, anti-fraude checks in een volledige online omgeving en rendementen die oplopen van circa 4% tot indicatief 11%”.

NewFunding met stip in ranglijst
Het multidisciplinaire team van financiering- en vastgoedprofessionals, onder leiding van Robert Jan Buis die recent NewFunding opgericht hebben, het eerste Nederlandse vastgoed crowdfundplatform, is deze week met stip binnengekomen in de Crowdfunding Top 40 die door bureau De Breed & Partners is samengesteld. Wekelijks wordt deze Top 40 aangepast aan de nieuwste cijfers van onder meer Fundwijzer en de verschillende crowdfunding platforms.

Objecten en aanbod
NewFunding is een alternatief voor actieve vastgoedbeleggers om vastgoed te financieren met behulp van particulieren, semiprofessionele- en professionele beleggers middels “match-making”. Hoewel New Funding pas dit jaar bestaat heeft het inmiddels bij drie afgeronde projecten €1,6 miljoen uit de markt weten te halen. Bij nog eens vier projecten staat de crowdfunding nog open waarbij inmiddels ruim een miljoen is opgehaald. “We zijn daarmee het snelst groeiende crowdfunding platform”, zegt Buis.

De website van NewFunding.nl toont de projecten waarin men kan investeren en biedt financieringsmogelijkheden voor vastgoedbeleggingen (verhuurde onroerende zaken) met een looptijd van langer dan 36 maanden en projectontwikkeling (te realiseren onroerende zaken) met een looptijd van korter dan 36 maanden.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021