Food courts steeds populairder: Hofhouse opent deuren in Den Haag

De contouren van Hofhouse waren tijdens de sneak preview die VJ onlangs kreeg al zichtbaar, maar nu is het nieuwe Haagse foodcourtconcept met 8 verschillende horecaondernemingen echt af. Deze week gingen de deuren open en VJ ging langs om de sfeer én het eten te proeven.

Reacties
Dossier Horeca

Omzet horeca blijft maar onafgebroken toenemen

De omzet van hotels, restaurants en cafés steeg in het tweede kwartaal van 2017 met bijna 2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume, het aantal consumpties en overnachtingen, steeg met ruim 0,5 procent.

31 augustus 2017 om 09:27
leestijd 2 minuten

Dit zijn de vier grootste trends in horeca

Binnen de horeca en leisure zijn er verschillende veranderingen gaande, Michiel van Noort van HTC Advies zette de vier grootste trends op dit moment op een rij. Waar moet een succesvol horecaconcept rekening mee houden en wat geeft de doorslag voor consumenten om te kiezen voor bepaalde concepten?

15 augustus 2017 om 12:20
leestijd 4 minuten