Einde relatie? De gevolgen én oplossingen voor je hypotheek

Hypotheekadviseurs ervaren regelmatig dat aanbieders bij echtscheidingen niet altijd maatwerk leveren. Er werden zelfs kamervragen over gesteld. De Hypotheekshop zette de voornaamste knelpunten rond het beëindigen van de relatie op een rij en noemt mogelijke oplossingen.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Peter ter Hark

Het grootste knelpunt is de onwillige, zelfverrijkende houding van hypotheekverstrekkers. Slechtste voorbeeld is wel Obvion. Mijn ex-echtgenoot weigerde in 2012 uit wraak een handtekening te zetten onder een offerte voor renteverlaging. In vijf jaar heeft mij dit € 120.000 teveel aan rente gekost. Obvion is extreem onwillig en weigert alle medewerking. Ondertussen profiteren zij wel elke maand van € 2.000 onnodige rentebetaling. Goed voor de bonussen van de directie!

Geplaatst op 23 mei 2017 om 23:36



Laatste nieuws