Top 100 Netwerkers: Stem NU op de beste netwerker in het vastgoed

U kunt weer stemmen op de beste netwerker in de vastgoedsector. Wie van de 100 kandidaten in de Top 100 blinkt uit met een uitzonderlijk goed onderhouden netwerk?

De Top 100 Netwerkers is een initiatief van Vastgoedjournaal en verschijnt dit jaar voor de zesde keer. Een ranglijst waarvan wij weten dat de markt er naar uitkijkt.

Netwerkkwaliteiten
De regels zijn simpel. Kies uit de lijst van 100 namen uw favoriete netwerker. De genomineerde netwerkers zijn met zorg geselecteerd op hun netwerkkwaliteiten. Sommigen laten hun gezicht zien op alle belangrijke evenementen, anderen geven goede presentaties of weten hun boodschap helder voor het voetlicht te brengen. De kandidaten zijn niet noodzakelijkerwijs de grote decisionmakers in het vak. Er staan ook namen tussen van mensen die in de luwte hun netwerk adequaat weten te onderhouden. U kunt tot vrijdag 26 mei 2017 uw stem uitbrengen. 

Staat u op deze lijst?
Als u verzekerd wilt zijn van veel stemmen die op u worden uitgebracht, deel dan dit artikel via uw eigen social media kanalen voor een zo groot mogelijk bereik.

Aantal stemmen
De uitslag zal worden gebaseerd op het aantal stemmen dat iemand krijgt. Dus geen ingewikkelde formules die tot zinloze discussies leiden. Vastgoedjournaal publiceert voor de start van de komende PROVADA op 30 mei de definitieve Top 100 Netwerkers.

BRENG HIER UW STEM UIT

 

Foto is designed by D3Images / Freepik

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021