EU-agentschap kan huur Londens kantoor niet opzeggen: strop van honderden miljoenen

Het geldverspillend imago van de Europese Unie is opnieuw bevestigd doordat een EU-agentschap de huur van een duur kantoorpand op Canary Wharf in Londen niet kan opzeggen bij de verhuizing naar het Europese vasteland.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

patrik Lemmens

ze kunnen toch in London blijven zitten is toch geen probleem altijd beter als geld over de balk smijten

Geplaatst op 28 april 2017 om 14:30


Ronald Koemans

ik neem aan dat dit gebouw snel kan worden onder, door of wederverhuurd.

Geplaatst op 28 april 2017 om 14:40


Beetje dom misschien van de EMA? Maar hoe zit het met het meedenken van de vastgoedeigenaar? En was hier wellicht een makelaar bij betrokken die heeft geadviseerd om een 25-jarig contract af te sluiten omdat dit misschien tot een lagere jaarhuur leidde? En wie kon in 2013/2014 een Brexit voorspellen? Beetje simpel om het af te wentelen op geldverspilling door de EU.

Geplaatst op 28 april 2017 om 14:58


Theo Solen

Het is toch gebruikelijk dat meerdere deskundige mensen kijken naar zo'n contract alvorens door partijen wordt getekend. Geen opzegtermijn afspreken vind ik dus een blunder.

Geplaatst op 28 april 2017 om 20:21