Van Wijnen realiseert nieuwe woonwijk in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis, op het voormalig bedrijventerrein aan de groene oostoever van het Kanaal door Voorne, ontwikkelt en realiseert Van Wijnen een nieuwe woonwijk: Nieuwe Vesting. In 2012 is Van Wijnen gestart met de bouw van Nieuwe Vesting en al een aantal jaren wordt er fijn gewoond.

Nu ook kopers Wolfgang en Ieke, die deze week de sleutel hebben gekregen van hun grachtenbungalow: een bijzondere woning, want het is de eerste woning die volgens het concept MijnHuis van Van Wijnen is opgeleverd! “Ons huis is helemaal af en dat scheelt enorm!”

Nieuwe Vesting is ruim opgezet en bestaat uit een rijk aanbod van verschillende woningtypen: van eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en herenhuizen, tot vrijstaande woningen, grachtenbungalows en koop- en sociale huurappartementen. Nieuwe Vesting is hiermee een wijk die bij een breed publiek in de smaak valt.

Een thuis in plaats van een huis
“Bijna twintig jaar geleden kochten we het huis waar we nu uit gaan verhuizen. Dit was een nieuwbouwwoning, wat we kaal opgeleverd kregen. Toen moesten we nog van alles doen, voordat we erin konden. Nu zagen we dat niet meer zitten”, zegt Ieke. Het concept MijnHuis is dan een prettige aanvulling. Met MijnHuis kunnen kopers hun nieuwbouwwoning laten afwerken naar hun wensen en smaak. Ze kunnen kiezen uit verschillende interieurstijlen (rustig, puur, elegant, robuust of uitbundig) en afwerkingsniveaus (comfort, royaal en excellent). Hierbij adviseert Van Wijnen de kopers en verzorgt de realisatie.


"Het is super dat Van Wijnen de mogelijkheid biedt om je nieuwe woning afgewerkt opgeleverd te krijgen. De vloeren en muren zijn gedaan, de plintjes zitten erop, we hebben prachtige deuren en de badkamer en keuken zijn helemaal af. Dat scheelt enorm!” Met MijnHuis voelen kopers zich direct thuis en is het enkel nog maar een kwestie van de spullen verhuizen.

Kan nog completer
Gewoonlijk levert Van Wijnen woning compleet, maar casco op. Het sanitair en de tegels worden standaard aangebracht, maar dat kan natuurlijk nog veel completer. Met MijnHuis gaan kopers ontspannen de verhuizing naar hun nieuwe woning tegemoet. Nieuwe Vesting is het eerste project waar Van Wijnen MijnHuis inzet en inmiddels wordt het concept ook toegepast op andere projecten van Van Wijnen, zoals De Schans Boeit in Ridderkerk en Waterhof in Hendrik-Ido-Ambacht. Nieuwsgierig hoe Van wijnen van een huis een thuis maken? Kijk dan voor meer informatie op de website van MijnHuis.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021