Van Wijnen realiseert 39 koopwoningen in Rosmalen

Het bestaande centrum in Rosmalen wordt uitgebreid en krijgt 8.100 m2 aan nieuwe winkel- en horecavoorzieningen. De herontwikkeling concentreert zich aan de Dorpstraat. Boven de winkels komen 39 koopappartementen gerealiseerd door Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid. Donderdag 6 april a.s. start de verkoop van deze appartementen.

De plannen sluiten aan op het bestaande winkelcentrum en passen bij het dorpse karakter van Rosmalen. De herontwikkeling zorgt ervoor dat het zuidelijk deel van het centrum weer een visitekaartje wordt voor het dorp. Van Wijnen Rosmalen, bouwer van het Centrumplan Rosmalen, start mei dit jaar met de bouw.

De Mael
De bouw- en ontwikkelplannen van de appartementen in het Centrumplan Rosmalen hebben de naam ‘De Mael’ gekregen. Via de website kunnen geïnteresseerde kopers zich nog steeds inschrijven. Kopers en omwonenden worden via de Facebookpagina op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Foruminvest ontwikkelt de winkel- en horecavoorzieningen en heeft circa 6.800m2 verkocht aan het Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022