Regio Utrecht op Provada met grote gezamenlijke stand aanwezig

De Regio Utrecht is de komende drie jaar weer aanwezig met een gezamenlijke nieuwe stand van 110 m2 op de grootste vastgoedbeurs van Nederland, de Provada.

Deze week is hiervoor het contract ondertekend door bestuurder Jan van Zanen (links op de foto), boegbeeld van de Utrechtse regio, met Flip Kerkhoven (rechts op de foto), directeur van de Provada. De beurs vindt plaats dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni in de RAI in Amsterdam.

De ondertekening vond plaats in het hart van het Utrechtse Stationsgebied, op de 20e etage van het Stadskantoor, met uitzicht op de grootste binnenstedelijke bouwopgave van Nederland met onder meer de uitbreiding van Hoog Catharijne en de Domtoren op de achtergrond.

Één markt
Regio Utrecht presenteert zich de komende drie jaar weer gezamenlijk in één stand. Voor investeerders, ondernemers en eindgebruikers is het onderscheid tussen de verschillende gemeenten minder relevant. Regio Utrecht functioneert als één stedelijk gebied.

Van Zanen: “In de praktijk is het één kantorenmarkt, één bedrijvenmarkt, één woningmarkt over de gemeentegrenzen heen. En de verscheidenheid in kwaliteiten vullen elkaar juist mooi aan. Daarom werken de gemeenten graag samen. De beroepsbevolking van de meest centraal gelegen regio is jong en hoogopgeleid. Het is een innovatieve regio met kennisinstellingen van wereldklasse, waar talent tot bloei komt. De regio heeft uitstekende bedrijfslocaties en creatieve ondernemers die samenwerken om plannen te realiseren. Samenwerking staat in onze regio centraal.”

Regio Utrecht is een samenwerkingsverband van de gemeenten De Bilt, Bunnik, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen, Woerden en Zeist.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022