Deal voor zevende easyHotel in getransformeerd kantoor Scheveningen

All-In Real Estate en easyHotel Benelux hebben afgelopen week hun samenwerking vastgelegd in een overeenkomst voor de bouw van het 7e easyHotel van de keten in de Benelux.

Bij de (her)ontwikkeling, in het hart van Scheveningen, zal een voormalig kantoorgebouw worden getransformeerd in een 87 kamers tellend hotel, welke naar verwachting aan het einde van dit jaar haar deuren zal openen. Het hotel, gelegen vlak achter de Scheveningse boulevard, wordt het tweede easyHotel in de Haagse regio. Hiermee telt easyHotel Benelux aan het einde van dit jaar zeven hotels met in totaal 717 kamers.

Frank Vogel, directeur van All-In Real Estate: “We zijn verheugd om met easyHotel Benelux een overeenkomst gesloten te hebben voor deze locatie. De bouw van dit easyHotel voldoet duidelijk aan de vraag naar betaalbare accommodaties voor zowel de zakelijke als de toeristische markt. Met 6 goedlopende hotels heeft easyHotel laten zien een bewezen succesvolle speler in de markt te zijn en wij bouwen graag mee aan dit succes.”

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021