Oesterbaai & Saferspaces gaan verder als Kiwa Compliance

Vanaf 1 januari 2017 gaan Oesterbaai en Saferspaces samen verder onder de naam Kiwa Compliance. Door het bundelen van de krachten, expertise, onderzoeksfaciliteiten en meer dan 30 jaar ervaring ontstaat een internationale expert op het gebied van Asbest, Legionella, Binnenmilieu en Gezonde werkomgeving.

Kiwa Compliance is onderdeel van Kiwa. Een internationaal opererende e-TIC organisatie, al onze bedrijfsonderdelen zijn actief binnen de werkvelden Testen, Inspectie en Certificatie gecombineerd met training en e-services (data services).
Kiwa zet expertise in om klanten te helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers. Door kwaliteit zichtbaar te maken en te verbeteren, creëert Kiwa vertrouwen.

De naam Kiwa, Kiwa certificaten en Kiwa keurmerken staan internationaal voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het zijn belangrijke marketing tools bij het vergroten van de toegevoegde waarde van uw product of het verkrijgen van vergunningen. Een Kiwa certificaat en een Kiwa keurmerk spelen een grote rol bij het zichtbaar maken van uw inspanningen als certificaathouder voor zowel uzelf als voor de buitenwereld.

Opdrachtgevers hoeven voor advies, inspecties en certificering voortaan nog maar naar een partij voor alle compliance vraagstukken.

De handelsnaam wordt vanaf nu Kiwa Compliance en daarmee veranderen ook de contactgegevens:
kiwacompliance.nl
compliance@kiwa.nl
+31 (0)88 998 3700

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special