Ontwikkelde bouwer Stebru heeft Jos van Boxtel aangetrokken als Real Estate Developer. Bart Snijders en Bart van Veenendaal waren al werkzaam bij Stebru maar hebben een nieuwe functie gekregen bij de transformatietak van Stebru. 

Per 1 februari is Jos van Boxtel (34) in dienst getreden bij Stebru Transformatie als Real Estate Developer. Van Boxtel is afkomstig van Coen Hagendoorn en werkte eerder onder andere als projectmanager bij Green Step.

Bart van Veenendaal (38) werkt sinds 2014 bij Stebru en is per 1 februari gestart als Chief Acquisition bij Stebru Transformatie. Hij zal zich met name richten op nieuwe ontwikkelkansen voor Stebru.

Bart Snijders (37) is op 1 februari gestart als Chief Development. Snijders is sinds 2015 in dienst bij Stebru Transformatie als Real Estate Developer van onder andere de projecten BRIGHT en up:town in Rotterdam en zal zich richten op uitontwikkeling van de lopende projecten en nieuwe acquisities.

Robert Steenbrugge, Commercieel Directeur van Stebru, licht toe: “Stebru Transformatie heeft zich in de afgelopen 5 jaar met verschillende projecten ontwikkeld tot een volwassen ontwikkelbedrijf. Door de groei van Transformatie is het noodzakelijk de organisatie verder te stroomlijnen waardoor met de komst van Jos van Boxtel en de positionering van nieuwe rollen Transformatie verder vorm krijgt”.

TIP: Lees binnenkort het interview dat Vastgoedjournaal had met Robert Steenbrugge!

Beeldmateriaal: Designed by Pressfoto - Freepik.com

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special