Leegstandbeheer Gapph breidt uit met flexibel kantoorconcept Desk020

In samenwerking met Tasman Properties en BNP Paribas Real Estate opent Gapph business center Desk020 op het Amstel Business Park in Amsterdam. Een uitstapje voor Gapph aangezien zij zich vooral bezighoudt met leegstandbeheer in de breedste zin van het woord.

"Het concept Desk020 biedt in Amsterdam ondernemers de ruimte om hun bedrijfsactiviteiten volledig en in alle flexibiliteit te kunnen ontplooien. De vraag naar kantoorruimte onder een flexibel contract én met een concurrerende prijs in Amsterdam is groot. Met Desk020 wordt ingespeeld op deze behoefte”, zo stelt Johan van Haaster, directeur van Gapph.

Fitnessruimte, meeting center en horeca
Het business center Desk020 is gelegen op het Amstel Business Park aan de H.J.E. Wenckebachweg 123. Het object betreft circa 12.000 m2 waarvan circa een derde reeds voor langere tijd verhuurd is. Desk020 beslaat een deel van de overige ruimte. Het concept biedt ondernemers de mogelijkheid gebruik te maken van een ruim aanbod van beschikbare faciliteiten zoals een fitnessruimte, een ruim opgezet en volledig operationeel meeting center en meerdere horecafaciliteiten.

Betrokken partijen
BNP Paribas Real Estate is als asset manager voor haar opdrachtgever Tasman Properties C.V., eigenaresse van het gebouw, betrokken bij de verhuur van deze locatie.

Beeldmateriaal: Designed by Onlyyouqj - Freepik.com

Reacties