Directiewijziging bij Bosman Bedrijven

Per 9 december 2016 treedt Aart Bosman terug als directievoorzitter, bestuurder en aandeelhouder van totaalinstallateur Bosman Bedrijven B.V. in Amersfoort. Bosman: "Wij hebben hier in zeer goede harmonie en met wederzijds respect voor elkaar toe besloten."  

Vanaf 2012 heeft Bosman zijn werkzaamheden binnen Bosman Bedrijven afgebouwd en zijn de huidige statutair bestuurders Hans van Dijk en Rick Hamster verantwoordelijk voor de directievoering en het dagelijkse bestuur. Er zal geen vervanger in de vorm van een derde bestuurder worden aangesteld.

Bosman-pijlers
“Sinds de oprichting van Frans Bosman Electra B.V. in 1959 staan daadkracht, oplossingsgerichtheid en verantwoordelijkheid bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Deze traditionele Bosman-pijlers zullen wij in ere houden binnen onze organisatie en continueren in ons beleid. Samen met onze klanten blijven wij nu en in de toekomst zoeken naar nieuwe mogelijkheden en bouwen aan technologisch hoogwaardige installaties”, aldus Rick Hamster, algemeen directeur.

Kennis- en regiebedrijf
Bosman startte in 1983 Bosman Installatie Techniek (BIT) en nam in 1996 Frans Bosman Electra B.V. over van zijn vader. Na het fuseren van de werkmaatschappijen tot één totaalinstallateur heeft Bosman Bedrijven zich de afgelopen tien jaar ontwikkeld als kennis- en regiebedrijf van toonaangevende projecten, zoals The Edge op de Zuidas, opgeleverd als het duurzaamste kantoorgebouw ter wereld. Dankzij jarenlange ervaring en technische expertise bouwt Bosman Bedrijven voor gerenommeerde klanten technische oplossingen voor een comfortabele leef- en werkomgeving waar duurzaamheid en veiligheid voorop staan. Bosman Bedrijven heeft 120 vaste medewerkers in dienst. Met een jaaromzet van ca. 35 miljoen is Bosman Bedrijven landelijk actief in de utiliteitsmarkt vanuit Amersfoort en Rotterdam.



Reacties


Laatste nieuws