Zo zet u profijtelijke verdienmodellen op met zorgvastgoed

Er is nogal wat aan de hand in zorgvastgoedland. Nederland is aan het vergrijzen en hierdoor maken nieuwe woonvormen hun opmars. Er rijzen veel vragen in de markt, zoals ‘Hoe ziet het vraag-aanbodmodel van zorg gerelateerd vastgoed er op dit moment uit?’ en ‘Wat zijn de risico’s van aan- of verhuren van zorgvastgoed?’.

Om de kennis van de professionals naar een nog hoger plan te tillen biedt de VJ Academie een cursus bestaande uit vier leermodules rondom zorgvastgoed. Hiervoor is Stichting ZorgvastgoedNL een samenwerking aangegaan met het Financieel Opleidingsinstituut (FOI) en Vastgoedjournaal. U kunt de modules allemaal volgen, maar ook een enkele is mogelijk.

Wat leert u zoal?
Na het volgen van de leergangen weet u onder andere meer over het vraag- en aanbodmodel van zorg gerelateerd vastgoed, welke product- en marktcombinaties en verdienmodellen de beste kansen bieden, hoe zorgvastgoed op een professionele manier beheerd kan worden, waarom de risico’s voor banken bij het financieren van zorgvastgoed zo sterk zijn toegenomen en wat crowdfunding kan betekenen in deze tak van sport. Uiteraard is er ook aandacht voor het juridische gedeelte, zodat u weet wat de risico’s zijn van het aan- of verhuren van zorgvastgoed en welke juridische aspecten een rol spelen bij de contractrelaties met uw huurder of verhuurder.

Komt u ook?
Module 1: 26 januari - Wat is zorgvastgoed?
Module 2: 26 januari - Vastgoed en beheer
Module 3: 9 februari - Financiering van Zorgvastgoed
Module 4: 9 februari - Juridische aspecten van zorgvastgoed

Reacties