De markt trekt niet alleen aan, maar is ook enorm van kleur verschoten

Was leegstand van bestaand vastgoed vorig jaar om deze tijd nog een zorgenkindje, nu zijn de steden overal in het land enorm succesvol met geslaagde transformaties en renovaties. De markt trekt niet alleen aan, maar is tegelijkertijd ook enorm van kleur verschoten.

Monofunctionele woonwijken voldoen niet meer; het bestaande vastgoed speelt door middel van transformatie en renovatie een cruciale rol in het succes door het creëren van levendige, gemixte stadswijken. Hier hoort ook een nieuw soort ondernemerschap bij, waarin een hyperfocus op de klant én het realiseren van maatschappelijke waarden centraal staan.

Op de NRP Nationale Renovatiedag staat deze grote marktverschuiving centraal. De voorbereidingen voor het congres zijn nog in volle gang, maar we kunnen al een aantal sprekers vermelden die hun visie geven op transformatie. Zo vertelt keynote speaker minister Stef Blok wat de rol is van het Rijk en praat hij over het belang van transformatie. En Saman Mohammadi, CEO re-born, informeert u over de drijfveren en de commerciële insteek van zijn jonge bedrijf. 

Save the date
Het volledige programma van de NRP Nationale Renovatiedag volgt spoedig op onze website, maar u kunt alvast de datum in uw agenda reserveren: Donderdag 16 februari 2017 in het Novotel Amsterdam. De prijs voor deelname aan deze dag is € 295,- excl. BTW per persoon.

Wilt u meer informatie of u alvast voorinschrijven? Stuurt u dan een mailtje naar sandra@vastgoedjournaal.nl.Reacties


Laatste nieuws