Wij zijn actief op social media, volg ons ook!

Ons laatste overzicht is alweer een half jaar geleden, dus het is tijd voor een pas op de plaats. Naast het bieden van het laatste vastgoednieuws op de website en in de dagelijkse nieuwsbrief, zijn wij ook actief op de diverse social media kanalen. Wij vinden het belangrijk om interactief informatie te verspreiden en in contact te komen en blijven met lezers.

Volgt u ons al op Twitter, LinkedIn en Facebook? Sinds onze laatste pas op de plaats eind april hebben we er weer flink wat nieuwe volgers bij gekregen.

Twitter
Op Twitter zijn wij actief met twee accounts: Vastgoedjournaal en Vastgoed Nederland. Vandaag de dag hebben we met het Vastgoedjournaal-account @vjprofs 13.153 volgers (in april 12.628).

Ons andere Twitteraccount is @Vastgoed_NL. Hier hebben wij op dit moment 19.137 volgers (tegenover 18.872 in april).

We hebben op Twitter in totaal dus 32.290 volgers, een groei van 790 in een half jaar.

LinkedIn
Op LinkedIn hebben we eveneens twee groepen: Vastgoedjournaal en Vastgoed Nederland. Onze LinkedIn-groep Vastgoed Nederland heeft 44.351 leden (een half jaar geleden 43.984).

En onze LinkedIn-groep van Vastgoedjournaal is met 323 leden gestegen naar 14.514.

Facebook
Het aantal volgers op onze Facebook-pagina stijgt ook nog elke dag. Van 4869 in januari naar 6162 in april, tot 7447 vandaag de dag. Op onze Facebook plaatsen we de belangrijkste, leukste of opmerkelijkste berichten en ontvangt u foto’s en extra’s via onze tijdlijn.

We verwelkomen u graag op onze extra kanalen!



Reacties


Laatste nieuws