BOAG transformeert The Rosarium Building voor meerdere huurders

Voor een Duitse vermogensbeheerder zal BOAG het Haagse kantoorpand ‘The Rosarium Building’ geschikt maken voor multi-tenant gebruik. Een bijdrage van BOAG.

Het betreft een prachtig kantoorpand van in totaal 3.125 m², gelegen aan één van de mooiste straten van het Benoordenhout in ’s-Gravenhage. Het pand is in het bezit van aik: een Duitse institutionele vermogensbeheerder die in Nederland meerdere objecten bezit en hierin investeert om het tij van leegstand om te keren en met de juiste impulsen gebouwen weer te doen herleven.

Projectmanagement
Aik heeft aan BOAG gevraagd projectmanagement op zich te nemen om het gebouw geschikt te maken voor een multi-tenant situatie en in te richten voor de huurders van het pand. Bij deze specifieke opdracht biedt BOAG begeleiding in: de planvorming, acquisities van nieuwe beleggingsproducten en turn key leveranties van inbouwpakketten voor huurders.

Een drietal aannemers zijn medio juni gestart met de uitvoering om BOAA en IHCH te huisvesten.

Advies inwinnen?
Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden die uw pand heeft of welke ondersteuning en welk advies BOAG u hierbij kan bieden, neem dan contact op met ir. Johan Deur, unitmanager bij BOAG. Johan heeft veel ervaring in soortgelijke trajecten en kan u tijdens een kennismakingsgesprek op de hoogte brengen van de vele mogelijkheden. Bel (+31) (0) 10 209 35 35.      

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special