Vierde editie MAIN Energie Vastgoedcup groter dan ooit

Op donderdag 15 september vond de vierde editie van MAIN Energie Vastgoedcup plaats. Evenals voorafgaande jaren werd er gespeeld op golfbaan De Hoge Dijk in de zoom van Amsterdam. In tegenstelling tot de vorige editie waren de weergoden de ruim 100 vastgoedeigenaren, beleggers, beheerders dit jaar extreem goed gezind. De nazomerse temperatuur liep op naar maar liefst 30 graden. De vastgoed accountmanagers van MAIN Energie Ed Roele, Mark Schrage, Michiel van Driel en Peter Boelens ontvingen de genodigden bij de entree van het clubhuis. Staand in de volle zon parelde er menig zweetdruppel op hun voorhoofd.

Voorafgaand aan officiële opening ondertekenden Dennis Ostendorf en PROVADA-directeur Flip Kerkhoven de overeenkomst waarmee MAIN Energie zich voor de komende drie jaar aan de PROVADA-beurs verbindt. Hetgeen met een verkoelend glas champagne werd beklonken.

Na de koffie en de lunch deelde het gezelschap zich op. De deelnemers in het bezit van een golfvaardigheidsbewijs gingen de baan in voor de wedstrijd en de anderen zetten onder leiding van de professionals de eerste schreden in de golfsport. Afslaan, putten, chippen zijn na donderdag geen onbekende begrippen meer voor hen. Toen zij later in de middag ook werkelijk een aantal holes hadden gespeeld bleek menigeen besmet met het golfvirus.

Tientallen dozen koud water
Anticiperend op de voor de tijd van het jaar ongewoon hoge temperatuur stonden er in de koeling van het clubhuis tientallen dozen met flesjes koud water klaar. Medewerkers van MAIN reden in elektrische buggy’s door de baan om de deelnemers keer op keer van flesjes te voorzien. Hetgeen erg op prijs werd gesteld. Ook de broodjes kroket die rond een uur of vier werden ‘uitgereden’ vonden gretig aftrek.

Behalve een dag lekker golfen is de Vastgoedcup bij uitstek een evenement waar de genodigden elkaar in een ontspannen omgeving ontmoeten en naar hartenlust netwerken. Hetgeen meteen losbarstte bij de koffie op het terras van het clubhuis. Aan het einde van de dag vertrouwde een van de deelnemers Ed Roele van MAIN Energie toe dat hij niet eerder had deelgenomen aan een golfdag waar netwerken ook werkelijk op eerste plaats staat. Iets dat Dennis Ostendorf onderstreepte met de opmerking dat vooral de ontspannen manier waarop dit gebeurde hem opviel.

Tijdens de prijsuitreiking, borrel en barbeque was iedereen het erover eens dat de vierde editie van de MAIN Energie Vastgoedcup als zeer geslaagd kan worden beschouwd.

Zie voor foto´s van de Vastgoedcup: http://vastgoedcup.nl/#terugblik



Reacties


Laatste nieuws