Uitbreiding managementteam Koers Groep met De Kruijff

Er is de laatste jaren veel veranderd in de (bouw)wereld en we staan nog maar aan het begin. In deze turbulente tijden heeft Koers de laatste jaren een mooie ontwikkeling en groei doorgemaakt. Tegelijkertijd heeft Koers haar organisatiestructuur aangepast en staat zij met een toekomstbestendig organisatiemodel klaar om het tempo van alle veranderingen bij te kunnen houden. Zeer recent breidde Koers uit met een vestiging in de regio Gouda door overname van het voormalig Bouwbureau en Aannemingsbedrijf De Wilde.

Om die reden wordt ook het managementteam de komende maanden verder uitgebreid. Edwin de Kruijff is per 12 september in het managementteam van Koers aangesteld als Operationeel Manager Beheer, Onderhoud & Calamiteiten. Edwin is geen onbekende binnen de branche en heeft in zijn carrière veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van service & onderhoud bij verschillende bedrijven op het gebied van vastgoedonderhoud. De Kruijff zal binnen Koers Groep leiding gaan geven aan de afdelingen Service & Natura schadeherstel en aan de werkplaats.

Koers Groep, gespecialiseerd in vastgoedonderhoud en schadeherstel, viert volgend jaar alweer haar 45-jarig jubileum en blijft haar activiteiten gestaag uitbouwen door heel Nederland. Koers is onder andere actief voor beleggers, beheerders, verzekeraars, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en overheidsinstellingen. Met ruim 150 specialisten en meerdere vestigingen - in de regio’s Rotterdam, Leiden, Utrecht , Amsterdam en Gouda - kan Koers een toonaangevende speler in de Nederlandse vastgoedsector worden genoemd

Edwin de Kruijff is per 12 september bereikbaar op het mobiele nummer 06-45224476 of edwindekruijff@koers.com.

Foto betreft nieuwe vestiging van Koers Groep in Waddinxveen. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen