Tiende editie Nationaal Symposium Makelaardij (NSM) al op 500 deelnemers

Het 10e Nationaal Symposium Makelaardij (NSM), dat op 6 oktober in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam plaatsvindt, gaat waarschijnlijk een record breken voor wat betreft het aantal aanmeldingen. "We zitten nu al op bijna 500 deelnemers en dat is uitzonderlijk. Het thema Digitalisering en de sprekers op het evenement trekt kennelijk de aandacht", zegt organisator van het evenement Jeroen Wilhelm van VastgoedPRO. 

NSM biedt voor het tiende jaar op rij een inspirerende dag vol interessante sprekers, een beursvloer en netwerkmogelijkheden voor professionals in de vastgoedbranche. Met het thema ‘Does technology take over?’ staan inspirerende vraagstukken centraal. De lezing van internetondernemer Alexander Klöpping over zijn visie op technologische ontwikkelingen en de kansen die dat biedt voor ondernemers sluit naadloos aan op dit thema.

 

Ook trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk en docent online vastgoedmarketing Frank Schoones spreken tijdens het event. De dag wordt afgesloten door een act van illusionist Victor Mids, bekend van het populairwetenschappelijke goochelprogramma Mindf*ck.

Toegang tot het middagevent, de lunch en de netwerkborrel is gratis voor makelaars- en taxateurs. Bezoekers kunnen zich ook aanmelden voor een betaald ochtendprogramma (€ 89,-), waar een vakinhoudelijke cursus aansluitend bij het thema wordt gegeven die PE-punten voor NRVT oplevert. Aanmelden kan via www.nsm10.nl

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special