Om nog meer focus aan te brengen in het bedienen van opdrachtgevers, is per 1 september 2016 John de Geus (43 jaar) benoemd tot adjunct-directeur van bouwer Waal. Hij vormt samen met directeur Johan Krijgsman de directie van Waal.

Na een carrière van ruim 15 jaar in de projectontwikkeling is John de Geus nu bijna 5 jaar werkzaam bij het bedrijf, in de rol van teamleider. De woningmarkt, waar Waal zich primair op richt, zit behoorlijk in de lift. De verkopen van nieuwbouw koopwoningen nemen aanzienlijk toe. Ook de markt voor de vrije sector huurwoningen trekt sterk aan en in de sociale huur komt gelukkig weer beweging.

John de Geus: ”Wij zijn ervan overtuigd dat het ook na een slechte periode in de markt heel belangrijk is om richting onze opdrachtgevers maximaal bij te dragen in het verkopen en verhuren van woningen. Waal heeft een goede reputatie op dat gebied. Wij produceren met de nieuwste technieken, snel, betaalbaar en met een hoge kwaliteit.”

Ondernemerskansen
Aangezien de markt vraagt om te helpen bij maximalisatie van afzet, ziet Waal veel mogelijkheden om haar diensten uit te breiden. De Geus: “Door eerder in te stappen in het proces met ontwikkelaars en investeerders, kan worden samengewerkt om het maximale in posities en ontwerpen te realiseren. Het gehele palet van zaken die spelen naast het daadwerkelijk overnemen van engineering en realisatie geeft Waal ondernemerskansen. Denk aan woonconsultancy, service na oplevering, relatiebeheer, conceptontwikkeling en klanttevredenheid.”

Waal bundelt deze activiteiten in 'Klant en Concept', de unit waarop De Geus zich volledig gaat richten. Hierdoor kunnen de teams nog beter inspringen op vragen van klanten.

Continuïteit
De Geus zal samen met Johan Krijgsman (rechts op onderste foto) als directie de eindverantwoording dragen voor de continuïteit van Waal en de klanttevredenheid. Johan Krijgsman: ”Onze missie 'bouwen door verbinden' verwachten wij nog beter in te gaan vullen. Het begint met de verbinding met u. Daarom zien wij uit naar verdere verdieping van onze bestaande contacten en naar nieuwe contacten. Als er vragen zijn over wat bovengenoemde voor u kan betekenen of als u graag een project op een andere manier dan traditioneel wilt insteken, gaan wij daarover graag in gesprek. Wij zien uit naar nieuwe projecten en samenwerkingen!”

John de Geus spreekt op de Dag van het Wonen op 19 september. Lees HIER alle informatie over dit evenement en om u aan te melden. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022