Voormalig Homburgfonds ziet waarde vastgoedportefeuille toenemen

Geneba, het vastgoedfonds dat voortgezet is uit de failliete boedel van Homburg Invest, heeft een goed halfjaar gedraaid.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Dit is nou echt een voorbeeld van tijd heelt wonden. Als de banken bij diverse grote beleggers een jaartje of 3 meer geduld hadden gehad hadden de banken minder verlies en waren de beleggers nog in de markt :-)

Geplaatst op 25 augustus 2016 om 12:30


@ Dave Janssen: dit gaat om het beste vastgoed uit het vroegere Homburgfonds dat heeft 'mogen doorstarten'. Het andere vastgoed - onduidelijke Canadese vastgoedprojecten - is met verlies verkocht en het is onzeker of dat na drie jaar wel goed was verlopen. Het grootste verlies dragen de talloze Nederlandse beleggers die voor het 'gegarandeerd rendement van 7 of 8%' van de vastgoedobligaties waren gegaan.

Geplaatst op 25 augustus 2016 om 16:00



Laatste nieuws