Koers Groep, gespecialiseerd in vastgoedonderhoud en schadeherstel uit Rotterdam, heeft haar managementeam uitgebreid met de komst van Peter Granneman als Operationeel Manager Projecten.

Koers Groep meldt hierover: “Er is de laatste jaren veel veranderd in de (bouw)wereld en we staan nog maar aan het begin. In deze turbulente tijden heeft Koers de laatste jaren een mooie ontwikkeling en groei doorgemaakt. Tegelijkertijd heeft Koers haar organisatiestructuur aangepast en staat zij met een toekomstbestendig organisatiemodel klaar om het tempo van alle veranderingen bij te kunnen houden.

Om die reden wordt ook het managementteam de komende maanden verder uitgebreid. Het is ons daarom een genoegen u mede te delen dat de heer Peter Granneman per 15 augustus het managementteam van Koers komt versterken als Operationeel Manager Projecten. Peter is geen onbekende binnen de branche. Recentelijk was hij nog werkzaam bij Heijmans.”

Peter zal operationele sturing gaan geven aan de teams binnen de afdeling projecten verdeeld over de vestigingen Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Leiden. Hij is vanaf 15 augustus bereikbaar op het mobiele nummer 06-438 73 155 of op petergranneman@koers.com.

Koers Groep, gespecialiseerd in vastgoedonderhoud en schadeherstel, viert volgend jaar alweer haar 45-jarig jubileum en blijft haar activiteiten gestaag uitbouwen door heel Nederland. Koers is onder andere actief voor beleggers, beheerders, verzekeraars, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en overheidsinstellingen. Met ruim 150 specialisten en meerdere vestigingen kan Koers een toonaangevende speler in de Nederlandse vastgoedsector worden genoemd. Kijk voor meer informatie op www.koers.com

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen