Amsterdamse startup FIMBLE dingt mee om Accenture Innovation Awards

Het online platform OGDBVIEW voor On Demand vastgoedonderhoud van FIMBLE kan de meest innovatieve creatie van Nederland worden. Het platform dat reeds actief is staat op de nominatielijst voor de Accenture Innovation Awards onder de categorie Perfect Cities. OGDBVIEW geeft gebouweigenaren en asset managers weer grip op gebouwinformatie.

Met deze award wil FIMBLE exposure genereren, zodat partijen met een nieuwe blik naar vastgoedbeheer kunnen kijken om de kracht van 3D gebouwdata in te zien en duurzaamheid te bevorderen.

Jaarlijks terugkerend
De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerend event voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. Dat FIMBLE meedingt om de award komt niet geheel als een verrassing. Partijen die nu al gebruik maken van OGDBVIEW zijn erg enthousiast over het platform. De mogelijkheid om gebouwinformatie voor beheer en onderhoud volledig in 3D online te raadplegen is uniek in de markt.

De onderneming FIMBLE is ontstaan vanuit de visie die de oprichters hebben ontwikkeld gedurende een tweejarig praktijkgericht onderzoek naar procesinnovatie in de bouw- en vastgoedindustrie. De vraag om informatie van gebouwen beter te organiseren is enorm. Met het ontwikkelde platform OGDBVIEW voldoen zij aan die behoefte. Voor het ontwikkelen van de online service is er een samenwerkingsverband ontstaan met de partijen IRP en Tekenplus.

Stemmen
Met de aanloop naar de Innovation Awards zijn er verschillende evenementen georganiseerd. Het hoogtepunt is de uitreiking van de Innovation Awards, die op 28 oktober 2016 in DeFabrique in Utrecht plaats zal vinden. Tijdens deze finale reikt de vakjury de Awards uit, en wordt de winnaar van de Publieksprijs bekendgemaakt. De innovatie met de meeste stemmen wint uiteindelijk de publieksprijs. Ze hebben u dus nodig! Breng je stem hier vandaag nog uit voor OGDBVIEW en help mee om gebouwen te verduurzamen.

Reacties