Crowdfunding voor vastgoedbeleggers: zo pakt u het goed aan

Het financieren van vastgoed via de bank is tegenwoordig niet altijd even makkelijk, omdat ze terughoudend zijn in het nemen van risico’s. Crowdfunding en alternatieve financiering biedt nieuwe mogelijkheden voor vastgoedbeleggers en experts. Maar hoe pak je zoiets aan?

Succesvolle alternatieve financiering is in toenemende mate een must om de totale vastgoedfinanciering rond te krijgen en de bank te laten deelnemen. Tijdens de eendaagse Opleiding Crowdfunding & Alternatieve financiering vastgoed op 15 september, georganiseerd door VJ Academie in samenwerking met FOI en Vastgoedbelang, leert u de fijne kneepjes van het financieren via crowdfunding.

Zo wordt er uitgebreid ingegaan over hoe u succesvol verschillende soorten leningen kunt stapelen. Er komen in de cursus diverse voorbeelden aan bod van gecrowdfunde cases en worden de allerlaatste initiatieven en bijzondere voorbeelden van crowdfunding en andere alternatieve financieringsvormen besproken. U krijgt tevens inzage hoe u uw relatie met de bank kan verbeteren. Ook leert u hoe het financieringsproces kan worden verkort en effectiever kunt laten verlopen. En hoe je bankfinanciering en crowdfunding kan combineren.

PE Punten
Als u nu inschrijft ontvangt u gratis het boek: Crowdfunding & Vastgoed; het nieuwe financieren (t.w.v. € 65 ex BTW). De opleiding zal geleid worden voor Coos van den Ouden, trainer FOI. Op 15 september zal de opleiding in Utrecht worden gegeven, van 13.00 – 16.00 uur. De kosten zijn € 295,- en deelnemers kunnen voor deze opleidingsdag 3 PE punten krijgen. Klik HIER voor de details en de inschrijving.

Dit is niet de enige cursus die VJ Academie aanbiedt, zie ook het overzicht van de opleidingen, waaronder huurrecht voor kantoorruimte en de waarde van incourant vastgoed. VJ was ook aanwezig bij een van de voorgaande cursusmiddagen, lees hier een verslag.  

Reacties