Blauwhoed start bouw uitverkochte tweede fase Leeuwenveld3 in Weesp

Wonen in Weesp is gewild. Blauwhoed is in de stad onder de rook van Amsterdam gestart met de bouw van de uitverkochte tweede fase van woningbouwproject Leeuwenveld3. De woningen van Leeuwenveld3 verrijzen tussen de historische kern van de stad en de Bloemendalerpolder. De tweede fase van het project telt 41 woningen. In totaal komen in Leeuwenveld3 165 woningen; de eerste drie fases zijn al volledig verkocht. De bouw van Leeuwenveld3 wordt gedaan door Van Wijnen Weesp.

Eerste drie fases in korte tijd uitverkocht
Net als de 51 woningen in de eerste fase van Leeuwenveld3 zijn de woningen in fase 2 binnen korte tijd verkocht. Het gaat om eengezinswoningen in verschillende typen en prijsklassen. De kopers van de woningen waren in groten getale aanwezig om de start bouw te vieren. Ook fase 3 van Leeuwenveld3 (38 woningen) is volledig uitverkocht; de bouw start in mei. Deze zomer start de verkoop van de vierde en laatste fase.

Het woningaanbod van Leeuwenveld3 is divers, de wijk is ruim en groen opgezet en met het NS-station van Weesp om de hoek is niet alleen het oude centrum van Weesp, maar ook dat van Amsterdam binnen handbereik. Drie redenen waarom er veel belangstelling is voor Leeuwenveld3.” Pascal Schreur, ontwikkelingsmanager

Leeuwenveld3: Weesper woonwijk
Met Leeuwenveld3 geeft Blauwhoed een passend vervolg aan de eerder door haar ontwikkelde woonwijken Leeuwenveld1 en Leeuwenveld2. Leeuwenveld3 krijgt een ruime en groene opzet, met mooie singels, autoluwe straten en openbare ruimtes waar kinderen veilig kunnen spelen. Gecombineerd met de gevarieerde stoere architectuur en het afwisselende woningaanbod ontstaat een gemoedelijke, dorpse sfeer die perfect aansluit bij het authentieke karakter van Weesp. In Leeuwenveld3 komen ongeveer 165 woningen, verdeeld over vier fasen. Fase 1 is gerealiseerd en wordt bewoond. Fase 2 is nu in aanbouw en fase 3 volgt snel.

Bouw en ontwerp
Leeuwenveld3 wordt gerealiseerd door Van Wijnen Weesp B.V., dat ook de bouw van Leeuwenveld2 voor zijn rekening nam. Ook de architect van Leeuwenveld3, LEVS Architecten, tekende eerder al voor het ontwerp van Leeuwenveld2.

Meer informatie over Leeuwenveld3
Meer informatie over Leeuwenveld3 is te vinden op de projectwebsite.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022