Eindhovense gemeente, corporaties en huurders trots op nieuwe prestatieafspraken

Huurders van sociale huurwoningen krijgen in 2016 te maken met een minimale huurverhoging. De Eindhovense woningcorporaties maken geen gebruik van de ruimte die het Rijk hen geeft om de huren te verhogen - inflatiecorrectie plus 1% - en zetten in op een zeer gematigd huurbeleid. Huurachterstanden en huisuitzettingen worden zoveel mogelijk beperkt. De corporaties gaan samen aan de slag met duurzaamheid én met de gevolgen van scheiden van wonen en zorg voor senioren en mensen met beperkingen. 

Dit staat in de prestatieafspraken – te downloaden onderaan dit bericht – die deze week werden ondertekend door gemeente Eindhoven, woningcorporaties Woonbedrijf, Trudo, Wooninc. en ‘thuis en een vertegenwoordiging van de Eindhovense huurdersorganisaties. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws